Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

LOGIN

De kuddeacademie

Bij de Kuddeacademie bieden we je een warme setting waarin we je uitdagen om te leren over paarden en jezelf. Grensverleggend, denkend vanuit het paard en out of the box. 

ONTVANG DE GRATIS VEILIGHEIDSWIJZER

DE KRACHT VAN PAARDEN IS DAT ZE JE OORDEELLOOS REFLECTEREN

Hoe zou het zijn als je op een andere manier antwoorden vindt voor het gedrag dat je paard laat zien? Of gewoon om je paardenkennis te verrijken?


Na onze ervaring als paardenhouders, gedragskundige en therapeut voor mensen met behulp van paarden, ontdekten we nog zoveel meer over onze geliefde viervoeters. Het gaf ons de sleutel tot meer inzicht in het ‘waarom’ van hun gedrag.


Uit plezier delen we deze kennis om zo ook jou als mede-liefhebber te helpen meer inzicht te krijgen in hun natuurlijke gedrag en instincten.


Wanneer je de werkelijke natuur van het paard ziet en begrijpt, ontdek je hoe je in contact met het paard verschil kunt maken.

ONZE WORKSHOPS

We organiseren regelmatig activiteiten en workshops waarin we onze kennis delen.

Zelf maar ook met inspirerende mensen!

Check onze agenda

HEB JE ONZE BLOG AL GELEZEN

Bekijk meer BLOGS

Wil je nog meer weten, bekijk onze blogs/vlogs vol waardevolle informatie over kuddegedrag en de verbinding tussen mens en paard. 

WELTERUSTEN

Slapen.... daar is veel over te vertellen bij paarden. Wat is het doel, hoe zit het met de veiligheid en wat is het belang van de REM slaap!

HARMONIE

Harmonie.... zo belangrijk in de kudde. Voor de verhoudingen onderling, de veiligheid en de communicatie. Wij delen graag onze ervaringen met je. 

R.I.P.

Een dood paard in de kudde en nu? Sterfte van een kuddegenoot gaat niet onopgemerkt aan de dieren voorbij en kan zelfs sterk ontregelend werken

Dit najaar: Online programma

MASTERCLASS PAARDENGEDRAG