Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

LOGIN

Binnenkort

DE KRACHT VAN PAARDEN IS DAT ZE JE OORDEELLOOS REFLECTEREN

Hoe zou het zijn als je op een andere manier antwoorden vindt voor het gedrag dat je paard laat zien? Of gewoon om je paardenkennis te verrijken?

Na onze ervaring als paardenhouders, gedragskundige en therapeut voor mensen met behulp van paarden, ontdekten we nog zoveel meer over onze geliefde viervoeters. Het gaf ons de sleutel tot meer inzicht in het ‘waarom’ van hun gedrag.

Uit plezier delen we deze kennis om zo ook jou als mede-liefhebber te helpen meer inzicht te krijgen in hun natuurlijke gedrag en instincten.

Wanneer je de werkelijke natuur van het paard ziet en begrijpt, ontdek je hoe je in contact met het paard verschil kunt maken.

BEN JIJ:

 • Coach, therapeut, behandelaar, trainer of hulpverlener die graag paarden inzet of gaan inzetten?

 • Een enthousiaste paardenliefhebber die meer wil dan alleen rijden?

 • Bereid door de ogen van het paard naar zijn lichaamstaal te kijken?

 • WIL JIJ WETEN:

 • Hoe een contactmoment in relatie staat tot het gedrag bij het paard?

 • Hoe een contactmoment in relatie staat tot het gedrag bij het paard?

 • Hoe je anderen kan begeleiden in het maken van kalmerende signalen?

 • Meld je aan voor onze horseletter en we houden je op de hoogte. 

  Je ontvangt ook meteen gratis onze veiligheidswijzer

 • blijf op de hoogte

  DEZE DAG IS INCLUSIEF:

 • Veel kennis en inzichten

 • Mogelijkheid om vragen te stellen over wat jou bezighoudt in contact met paarden

 • Een locatie in een natuurlijke omgeving... Tinkerhoeve De Bonte Parels

 • Praktijkervaringen, natuurlijk met onze eigen paarden in de kuddes

 • Opdoen van nieuwe contacten

 • Koffie, thee & lunch

 • jouw investering

  €175,-

  HEB JE ONZE BLOG AL GELEZEN

  Bekijk meer BLOGS

  Wil je nog meer weten, bekijk onze blogs/vlogs vol waardevolle informatie over kuddegedrag en de verbinding tussen mens en paard. 

  WELTERUSTEN

  Slapen.... daar is veel over te vertellen bij paarden. Wat is het doel? Hoe zit het met de veiligheid? Wat is het belang van de REM slaap! Lees gauw!

  LEES MEER

  HARMONIE

  Harmonie.... zo belangrijk in de kudde. Voor de verhoudingen onderling, de veiligheid en de communicatie. Wij delen graag onze ervaringen met je. 

  LEES MEER

  R.I.P.

  Een dood paard in de kudde en nu? Sterfte van een kuddegenoot gaat niet onopgemerkt aan de dieren voorbij en kan zelfs sterk ontregelend werken

  LEES MEER

  SAMEN OVER JE PAARD PRATEN IS NOG LEUKER

  Een plek om kennis te delen en een bijdrage te leveren aan het welzijn van het paard en de veiligheid van mens en dier. 

  Je vind hier video's, foto's, blogs en vlogs, maar ook een ontmoetingsplek voor alle paardenliefhebbers.  

  WORD LID VAN ONZE COMMUNITY

  LEER JE PAARD NOG BETER KENNEN

  Meld je aan voor onze gratis Horseletters!

  *Wij respecteren jouw privacy. Jouw informatie is 100% veilig bij ons.

  EN WAT VINDEN ZIJ?

  We hebben al veel mooie dingen terug mogen krijgen. Hieronder een greep hieruit.

  "Wekt nieuwsgierigheid op"

  Sanny en Miranda gaven een creatieve en interessante online masterclass over paarden- en kuddegedrag met veel mooie waardevolle info aan de hand van verhalen en filmpjes. Hele lieve toegankelijke dames! Aanrader als je meer wilt weten en open staat voor nieuwe info wat betreft paarden houden & kennis Ik heb zeker nieuwe info gehoord en hoor nog graag meer! Wekt nieuwsgierigheid!!!

  Marijn.

  "Let the magic happen."

  Na een hartelijke ontvangst ontvouwde zich voor mij een dag vol mooie inzichten. Die voor mij direct bruikbaar zijn in de paardencoaching. De begeleiding van de docenten was open en integer. Er was ruimte om ervaringen te delen en emoties te laten zien. In de loop van de dag werd steeds duidelijker met de paarden er bij waar het om draait. Wat de workshop mij gebracht heeft kan ik samenvatten in de volgende zin: “This day thaught me how interesting it is when I am leaving the safe approach. Then I can enter the area of silence and connection. And at that moment the magic can happen”.

  Herma Schepers

  "This is so useful!"

  Ik heb Sanny en Miranda nu tijdens verschillende van hun workshops mogen meemaken... wat een proces, wat een ervaring. Heel open heb ik alles kunnen ontvangen en mee kunnen nemen in mijn eigen werk als therapeut en coach. De onbevangen manier waarmee ze te werk gaan werk heel verhelderend.

  Sandra

  ONZE LOCATIE

  De Tinkerhoeve is onze thuisbasis. Vroeger een bloeiende Tinkerstoeterij een pensionstal, nu een warm welkom voor alle activiteiten die wij ontplooien. 

  De Tinkerhoeve is gesitueerd in het midden van Twente (op 5 autominuten van de A1). Vroeger bood de stoeterij plaats aan de Tinkermerries en hengsten, waar ze op een zo natuurlijk mogelijke manier in de kudde gehouden werden. Zo konden de paarden in hun eigen oerritme samenleven en nieuw leven voortbrengen. Inmiddels zijn de paarden ‘collega’s‘ geworden in het Team.

  De Tinkerhoeve ademt rust, natuur, vriendelijkheid en warmte uit. De plek geeft je het gevoel welkom te zijn. Waar ieder individu de kans geboden krijgt om ook terug te gaan naar basic life. Buiten in de wei of de zandbak, of binnen bij de gemoedelijke houtkachels in ons sfeervolle zaaltje of chalet.

  Tinkerhoeve de Bonte Parels